Social media strategie

Met een goede social media strategie bereikt u effectief uw gewenste doelgroep. Uw naam kan snel online bekendheid genereren door uw strategie op de juiste manier in te zetten. Een belangrijk onderdeel van een social media strategie is een beeldconcept.

 

ContentiQ helpt u graag bij zo’n passend en compleet beeldconcept.

04_Conceptiq_slider_SEO&SEA_KLEIN.jpg

Social media campagne: de basis

Een social media campagne begint altijd vanuit de doelstelling van uw bedrijf. Wat is uw doelstelling en hoe gaat deze campagne hierbij helpen?

 

Aan de hand daarvan kan de campagne worden opgezet. Om te zorgen dat de doelgroep de campagne ziet en onthoudt, is het belangrijk om pakkend beeld te gebruiken. Beeld blijft namelijk beter hangen dan tekst. Daarom creëren wij voor u een beeldconcept dat past bij uw bedrijf en op verschillende manieren op social media ingezet kan worden.

 

Wilt u onderscheidend worden met behulp van een beeldconcept?

In ons e-book vindt u alles over effectieve beeldconcepten.

GRATIS E-book Download

Vergroot de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en krijg handvatten om meer impact te maken met jouw visuele content. Meerwaarde halen uit de diverse socialmedia-kanalen? In het E-book staan voorbeeld-cases om je beeldcontent beter te kiezen en verbreden. 

E-book 'Social Media Strategie' van ContentiQ

Social media bureau

Het kost tijd om een beeldconcept uit te werken. Daarnaast moet u ook flink wat tijd investeren in het bedenken van een strategie die aansluit bij uw doelgroep. Het kan een optie zijn om deze werkzaamheden uit handen te geven aan een gespecialiseerd social media bureau.

 

ContentiQ is een social media bureau dat werkt vanuit een beeldconcept. Dit beeldconcept wordt opgezet met behulp van storytelling. Het beeldconcept werken we vervolgens verder uit en vertalen we naar meerdere beelden die dezelfde boodschap uitdragen. Hiermee zorgen we ervoor dat u meerdere berichten kunt verspreiden op social media en uw strategie ten goede komen.

 

Het beeldconcept van uw keuze ondersteunt de strategie. Een goed beeldconcept zorgt er dus voor dat de strategie resultaat heeft. In deze denkwijze is ContentiQ anders dan andere social media bureaus. Meer weten over onze beeldconcepten?

 

Neem eenvoudig contact op met ContentiQ.

 

Social media tips

De belangrijkste tip voor social media is dat uw content moet uitdragen waar uw bedrijf voor staat en wat uw bedrijf kan doen. Beelden spelen hierbij een grote rol, maak daar dus gebruik van. Beelden blijven namelijk niet alleen beter hangen dan tekst, ze maken content ook interessanter. Een lang stuk tekst is vaak niet aantrekkelijk, terwijl een interessante afbeelding juist veel aandacht kan trekken.

 

Naast het inzetten van beeld, helpt het ook om hetzelfde verhaal vaker te vertellen, wat ervoor zorgt dat uw boodschap beter blijft hangen. Het is hierbij wel van belang om niet steeds dezelfde content te gebruiken: dat gaat vervelen.

BEKIJK HIERONDER OOK EENS ONZE EXPLAINER VIDEO

CONTACT US FOR
YOUR STORYBOOST:

BEZOEKADRES:

Eindhovenseweg 56A

5554 AD Valkenswaard

T.   040 844 65 56
E.   ben@conceptiq.nl

Voor meer informatie of vragen, laat hieronder gerust een berichtje achter.