CONTENTSTRATEGIE

Content is key. Door content op social media efficiënt in te zetten bereikt, enthousiasmeert en bindt u uw doelgroep. Een solide contentstrategie is essentieel, want af en toe een bericht plaatsen of een foto delen is niet meer genoeg. ContentiQ helpt u een goede contentstrategie op te zetten die past bij uw bedrijf en die ervoor zorgt dat mensen uw bedrijf leren (her)kennen.

 

Gebruik van exclusieve content

Voorop staat dat uw content exclusief dient te zijn. Via uw content op social media laat u blijken wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Hoe kan uw bedrijf een potentiële klant helpen en wat heeft u hem te bieden?

 

Exclusieve content is een totaalpakket en moet naast zinvol, ook aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep. Hiervoor is het belangrijk dat uw content beeld bevat: beeld trekt aandacht en vertelt een verhaal. Bij ContentiQ denken we daarom vanuit beeld en creëren we voor u de juiste storytelling. We combineren tekst met beeld om uw bedrijf online zo sterk mogelijk te positioneren. De content blijft interessant en is door storytelling ook allesomvattend. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet?

GRATIS 10 Tips en E-book Download

Vergroot de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en krijg handvatten om unieke beelden te creëren. Download nu onze tips om jouw visuele content meer ‘on point’ te krijgen en je boodschap te versterken.

 

Wil je nog meer impact maken met jouw visuele content en meerwaarde halen uit de diverse socialmedia-kanalen? In het E-book staan voorbeeld-cases om je beeldcontent beter te kiezen en verbreden. 

Het E-book 'Contentcreatie' van ContentiQ

Social content

Bij social media content staat de exclusiviteit en de opmaak centraal. De content moet een goed verhaal bevatten, maar ook een lust zijn voor het oog van de doelgroep. Samen vormen deze twee punten een beeldconcept. Beeld wordt veruit het meest gebruikt als content omdat het uitermate geschikt is voor social media. Het trekt aandacht en vertelt een verhaal. Een beeldconcept opnemen in uw contentstrategie is dus van groot belang.

 

Contentcreatie

Belangrijk is dus om een goede contentstrategie op te stellen voor uw bedrijf. Zo valt u op bij de doelgroep en bindt u de doelgroep aan u. Goede content bevat uw boodschap en is beeldend. Het maken van deze content is niet altijd eenvoudig. Beelden zijn vaak lastig te vinden, zitten vast aan allerlei rechten en regels of sluiten niet aan bij uw doelgroep. Toch kunt u niet zonder beeld.

 

Om toch interessante en goede beelden te creëren, is een beeldconcept van groot belang. Dit biedt namelijk houvast en zorgt ervoor dat beelden met elkaar samenhangen, een goed verhaal vertellen en de doelgroep aanspreken. Bij creatie van dit soort content kan ContentiQ u helpen. Wij creëren een beeldconcept dat past bij uw bedrijf en houden daarbij rekening met exclusiviteit en een beeldend verhaal. Samen zetten we uw bedrijf op de online media kaart.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Bekijk onze verschillende beeldpakketten of neem contact met ons op.

Contént online met Social Media, want een goed verteld verhaal vergroot uw bereik.

YOUR IDENTITY,

OUR CREATIVITY,

YOUR STORY...

BEKIJK HIERONDER OOK EENS ONZE EXPLAINER VIDEO

CONTACT US FOR
YOUR STORYBOOST:

BEZOEKADRES:

Eindhovenseweg 56A

5554 AD Valkenswaard

T.   040 844 65 56
E.   ben@conceptiq.nl

Voor meer informatie of vragen, laat hieronder gerust een berichtje achter.