BEDRIJFSCOMMUNICATIE

Pakkende, eenduidige bedrijfscommunicatie (zowel in- als extern) is binnen uw organisatie van essentieel belang. Met de juiste invulling hiervan creëert u namelijk een positief en herkenbaar beeld rondom uw bedrijf. Hoe is uw communicatie momenteel vormgegeven? En sluit deze aan bij de identiteit van uw bedrijf?

 

Op deze pagina leest u hoe een beeldconcept kan bijdragen aan een sterke bedrijfscommunicatie.

 

Het juiste beeldconcept bij uw bedrijfscommunicatie

Echt krachtige bedrijfscommunicatie omvat niet alleen tekst, maar zeer zeker ook beeld. Bij ContentiQ begrijpen we dat. We ontwikkelen krachtige beelden die aansluiten bij uw corporate story, en voorzien deze van krachtige teksten.

 

Wat is een beeldconcept?

In het beeldconcept omschrijven en ontwikkelen we beelden die aansluiten bij uw bedrijf en de doelstellingen. Krachtige beeldconcepten creëren herkenning en blijven u bij. Consistentie is hierbij een belangrijke factor.

 

Kijkt u eens naar het onderstaande beeld dat wij hebben gekozen.

GRATIS Tips Download

Vergroot de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en krijg handvatten om unieke beelden te creëren. Download nu onze tips om jouw visuele content meer ‘on point’ te krijgen en je boodschap te versterken.

ContentiQ is ervan overtuigd dat je met krachtige communicatie een zaadje plant in het brein van de ontvanger. Een verhaal dat pakt. Dat tussen de oren ontkiemt en uitnodigt om meer over uw product, merk, dienst of organisatie te willen weten. Onze beelden sluiten exact aan bij dat verhaal. Die samenhang tussen beeld en tekst is exact waar onze kracht ligt, en uw kans.

 

Hoe wordt een beeldconcept gemaakt?

Allereerst starten we met een beknopt marktonderzoek. We lichten uw bedrijf door en kijken we ook naar uw concurrentie. Want krachtige beeldconcepten zijn onderscheidend.

 

Op basis van dit onderzoek maken we een uniek beeldconcept. In dit beeldconcept vindt u twee verschillende schetsbeelden die aansluiten op uw bedrijf. Wanneer u gekozen heeft voor één van deze schetsbeelden breiden wij het uiteindelijke idee uit naar een uniek beeldpakket.

Bekijk hier hoe onze werkwijze er schematisch uitziet.

 

Bedrijfscommunicatie door een communicatiebureau

Het formuleren van uw bedrijfscommunicatie (inclusief beeldconcept) vereist kennis, creativiteit en praktische knowhow. De kennis omtrent het bedrijf is vaak aanwezig, maar vooral de creativiteit en praktische knowhow ontbreken.

 

ContentiQ ondersteunt in die laatste twee factoren. Door jarenlange ervaring weten we precies wat er door de markt gevraagd wordt. Daardoor kunnen we unieke beeldconcepten en advies op maat leveren. We creëren eigen beelden, speciaal voor uw bedrijf.

 

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Bekijk onze verschillende beeldpakketten of neem contact met ons op.

Contént online met Social Media, want een goed verteld verhaal vergroot uw bereik.

YOUR IDENTITY,

OUR CREATIVITY,

YOUR STORY...

BEKIJK HIERONDER OOK EENS ONZE EXPLAINER VIDEO

CONTACT US FOR
YOUR STORYBOOST:

BEZOEKADRES:

Eindhovenseweg 56A

5554 AD Valkenswaard

T.   040 844 65 56
E.   ben@conceptiq.nl

Voor meer informatie of vragen, laat hieronder gerust een berichtje achter.